top of page

Özgüven kazanma yöntemleri nelerdir?

Güncelleme tarihi: 12 May 2022

Cesaretiniz kırılıyorsa, bazen yapmanız gereken tek şey zihniyetinizi yeniden çerçevelemek. Öncelikle başarısızlığa bakış açınızı değiştirmelisiniz. “Geçmişteki tüm başarısızlıklarımın ve hayal kırıklıklarımın aslında şimdi zevk aldığım yeni yaşam düzeyini yaratan anlayışların temelini oluşturduğuna inanmaya başladım” dedi. Kendinden emin olmak için en önemli ipucu bu: Başarısızlıkları engel değil, fırsat olarak görün. Negatif yerine pozitife odaklanın. Hayatın tüm armağanlarını kucaklayın ve korkusuzca yaşayın.

MÜKEMMEL UYGULAMA Minnettarlığı uygulamak, mutlu bir yaşam sürmenin anahtarıdır. Tony, "Minnettar olduğunuzda korku kaybolur ve bolluk ortaya çıkar" der. Vücudunuzun sadece bakmak için var olduğunu veya daha kötüsü, başkalarının bakması için olduğunu düşünmeyi bırakın. Vücudunuz hayran olunacak bir gemi veya tablodan daha fazlasıdır. Vücudunuzun sizin için yaptığı her şeyi düşünün. Sahip olmadıklarınız yerine şükretmeniz gereken her şeyi düşünün. Zihniyetinizi olumsuzluktan bolluğa çevirdiğinizde, hayata olumsuzluk ve kaygıyı besleyen kıtlık zihniyetiyle yaklaşmayı bırakacak ve ne olursa olsun evrenin size sağlayacağına inanmaya başlayacaksınız. duygusal zeka nasıl geliştirilir

GÜÇ DURUMLARINI KULLANIN Güveni artırmanın en derin yollarından biri içsel gücünüzle bağlantı kurmaktır. Hepimizin içinde güç var, ama kendimizi kötü hissettiğimizde orada olduğunu hatırlamak zor olabilir. Güçlü çekirdeğinize yeniden bağlanmak için kendi kişisel güç pozunuzu geliştirmeyi ve derin nefes almayı düşünün. Pozunuz bir yoga pozu olabilir - savaşçı özellikle güçlendiricidir - elleriniz kalçalarınızda ve ayaklarınız omuz genişliğinde açık veya başınız dik ve sırtınızı dik tutarak ayakta durun. Önemli olan, pozunuzun içsel gücünüzü uyandırma ve bu gücü ve güveni her etkileşime taşıma hedeflerine ulaşmasıdır.


18 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Σχόλια


Yazı: Blog2_Post
bottom of page